ДАИ глоби ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз и половинката й Румен Рончев

...
ДАИ глоби ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз и половинката й Румен Рончев
Коментари Харесай

ДАИ глоби Мегз с 1000 лева

ДАИ глоби ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз и половинката й Румен Рончев с 1000 лв., написа „ Телеграф ”.

Санкцията, която несполучливо е била обжалвана в Районен съд, е била наложена поради пропуск от страна на шивачката, която е придобила дял във компанията на мъжа си „ Розова котловина Екс ” и не е записала себе си като шеф пред автомобилната ревизия в границите на 30 дни.

В същото време друга компания, ръководена от Миглена и Румен, е отървала солена санкция от 10 бона, наложена от ДАИ-Пловдив. Причината за анулацията на наказването са съществени пропуски от страна на чиновниците на инспекцията както при съставянето на акта, по този начин и при връчването му. Още едно следствие против Мегз от пловдивската прокуратура продължава.

Срещи нея се води досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета в резултат на злополука. По-рано тя провокира случай, в който 71-годишна жена пострада и беше настанена в болница за лекуване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР